Μελέτη: Η Εθνική νίκησε, με ολόσωμο ή μπικίνι να βγω στην εκπομπή; -Τι της ζήτησαν οι φίλαθλοι [εικόνα] - iefimerida.gr

Μελέτη: Η Εθνική νίκησε, με ολόσωμο ή μπικίνι να βγω στην εκπομπή; -Τι της ζήτησαν οι φίλαθλοι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το... διάλογο που έχει ανοίξει με φιλάθλους κατά τους τελικούς του μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού συνέχισε η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη και στο Μουντιάλ. Ετσι, λοιπόν, από τον αέρα της εκπομπής της χθες, πριν τον κρίσιμο αγώνα της Ελλάδας με την Ακτή Ελαφαντοστού, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι σε περίπτωση που προκρινόταν η Εθνική Ελλάδας θα εμφανιζόταν μόνο με μαγιό στην εκπομπή της.

Ετσι, τώρα αφού η Ελλάδα αναδείχθηκε νικήτρια του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού και πέρασε στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, όλοι αναμένουν να δουν αν η παρουσιάστρια θα τηρήσει την υπόσχεσή της.

Πάντως, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά τη λήξη του η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία διακρίνεται για το χιούμορ της, μέσω Τwitter κρατούσε σε εγρήγορση τους «ακολούθους» της σε σχέση με το τι θα κάνει σήμερα στην εκπομπή της.

«Επιτέλους ημίχρονο. Πάω να διαλέξω μαγιό», έγραψε στο ημίχρονο ενώ ήδη η εθνική είχε βάλει το πρώτο γκολ και προηγούνταν της Ακτής Ελεφαντοστού, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα και τη θριαμβευτική νίκη της Εθνικής ζήτησε από τον κόσμο να διαλέξει: «Μπικίνι ή ολόσωμο;». Φυσικά οι «ακόλουθοί» της δεν έχασαν ευκαιρία και ζήτησαν επιτακτικά brazilian! Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια πόσταρε μια φωτογραφία με μαγιό μπούργκα γράφοντας «Εχω και σε γαλανόλευκο», ενώ καληνύχτησε τους «ακολούθους» της γράφοντας: «Αποφασίστηκε. Ξεκινάω δίαιτα και διάδρομο μέχρι το πρωί. Καληνύχτα σας».

Μελέτη: Η Εθνική νίκησε, με ολόσωμο ή μπικίνι να βγω στην εκπομπή; -Τι της ζήτησαν οι φίλαθλοι [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ