Είναι μόλις δύο ετών, αλλά είναι ήδη αλκοολικός: Σοκάρει ο μικρός από την Κίνα που πίνει κρασί από το μπουκάλι αντί για γάλα [εικόνα] - iefimerida.gr

Είναι μόλις δύο ετών, αλλά είναι ήδη αλκοολικός: Σοκάρει ο μικρός από την Κίνα που πίνει κρασί από το μπουκάλι αντί για γάλα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τσενγκ Τσενγκ είναι δύο ετών και αν και σε αυτή την ηλικία θα έπρεπε να πίνει γάλα και να τρώει συγκεκριμένες τροφές, όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας του, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Σανγκάης, προτιμά να πίνει από το μπουκάλι κρασί και μπύρα από το θρεπτικό γάλα. Μάλιστα, στην πατρίδα του είναι γνωστός ως ο «Μικρός Οινοπότης».

Οι τοπικές αρχές ερευνούν τους γονείς του, αφότου διέρρευσαν φωτογραφίες του δίχρονου Τσενγκ Τσενγκ να πίνει από ένα μπουκάλι αλκοόλ, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει την επιμέλειά του η πρόνοια. Ό,τι και αν αποφασιστεί τελικά για την επιμέλεια του παιδιού, το σίγουρο είναι πως θα εισαχθεί σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Είναι μόλις δύο ετών, αλλά είναι ήδη αλκοολικός: Σοκάρει ο μικρός από την Κίνα που πίνει κρασί από το μπουκάλι αντί για γάλα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ανάκρισης, ο Τσενγκ Τσενγκ δοκίμασε για πρώτη φορά αλκοόλ όταν ήταν μόλις 10 μηνών. Τότε, ο πατέρας του είχε θεωρήσει πρέπον να βουτήξει τα τσοπστικς του μικρούλη στο δικό του κρασί, προκειμένου να μυήσει τον γιο του στη γεύση του αλκοόλ.

Πλέον, ο δίχρονος από τη Σανγκάη μπορεί να πιει ένα μπουκάλι μπύρας και όπως ανέφεραν οι γονείς του, χωρίς να του προκληθούν ιδιαίτερες παρενέργειες. Μάλιστα, είναι τέτοιος πλέον ο εθισμός του στο αλκοόλ που όταν οι γονείς του δεν του το προσφέρουν θυμώνει πολύ, με αποτέλεσμα να πετά πράγματα και να κλαίει μέχρι να πάρει τη... δόση του.

«Τα μάτια του είναι πάντα καρφωμένα στα μπουκάλια με το αλκοόλ. Το καλύτερο που μπορούμε μόνο να κάνουμε είναι να φυλάξουμε τα μπουκάλια σε μέρος μη ορατό σε αυτόν» εξηγεί η θεία του Τσάι Τενγκ. «Μερικές φορές κάνει πολλή φασαρία, και δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τον αφήσουμε να δοκιμάσει λίγο κρασί» προσθέτει.

Πάντως, η θεία του επιμένει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Shanghaiist», πως η οικογένεια δεν πρόκειται να ξαναδώσει αλκοόλ στον δίχρονο Τσενγκ.

Οι αρχές θα αποφασίσουν το μέλλον του παιδιού μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ