Μαχαίρωσαν 40χρονο στη συναυλία του Manu Chao στη Θεσσαλονίκη [εικόνα] - iefimerida.gr

Μαχαίρωσαν 40χρονο στη συναυλία του Manu Chao στη Θεσσαλονίκη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια σημειώθηκαν στη συναυλία του Manu Chao στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Άγνωστοι που μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις στον χώρο, πέταξαν πέτρες σε παρευρισκόμενους κι άναψαν πυρσούς, με αποτέλεσμα πολλοί από τους παρευρισκόμενους να αποχωρήσουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα seleo.gr και thestival.gr, κάποιοι από τους δράστες επιτέθηκαν σε 40χρονο άντρα, μαχαιρώνοντάς τον τρεις φορές στον μηρό και χτυπώντας τον στο κεφάλι. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο τραυματίας καταγγέλλει πως ενόσω παρακολουθούσε ανυποψίαστος τη συναυλία, μια παρέα ατόμων του επιτέθηκε φραστικά, φωνάζοντας: «Είναι Τούρκος, είναι Τούρκος». Στη συνέχεια, ακόμη περισσότεροι άρχισαν να τον χτυπούν και τελικά ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Μαχαίρωσαν 40χρονο στη συναυλία του Manu Chao στη Θεσσαλονίκη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Εικόνα από τον χώρο της συναυλίας

Η αστυνομία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνέλαβε τον 57χρονο υπεύθυνο για τη διοργάνωση της συναυλίας, ο οποίος κατά τη δικογραφία που σχηματίστηκε, δεν μερίμνησε για τη λήψη μέτρων ελέγχου και ασφάλειας των θεατών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ