Ο Στινγκ δεν θα κληροδοτήσει τίποτα στα παιδιά του -Εχει πολλά χρέη - iefimerida.gr

Ο Στινγκ δεν θα κληροδοτήσει τίποτα στα παιδιά του -Εχει πολλά χρέη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκάρα τσακιστή δεν πρόκειται να αφήσει στα παιδιά του ο Στινγκ, καθώς -όπως λέει- έχει αμέτρητες υποχρεώσεις και έξοδα και δεν προβλέπεται να μείνουν και πολλά από την αμύθητη περιουσία του.

Τα έξι παιδιά του 62χρονου τραγουδιστή δεν έχουν να περιμένουν τίποτε ως κληρονομιά από την περιουσία των 240 εκατομμυρίων ευρώ που διαθέτει ο πατέρας τους.

Σε δηλώσεις του στην Mail on Sunday περιγράφει ότι είναι πολυέξοδος για αυτό τα παιδιά του θα πρέπει να δουλεύουν για να βγάζουν το ψωμί τους. «Τους είπα ότι δεν θα μείνουν και πολλά χρήματα γιατί τα ξοδεύουμε. Έχουμε πολλές υποχρεώσεις. Θα πρέπει να δουλέψουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στινγκ. Φέρνει μάλιστα και τον εαυτό του ως παράδειγμα λέγοντας ότι αν του ίδιου του είχαν έρθει όλα στο «πιάτο», δεν θα είχε καταφέρει και πολλά πράγματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ