Κικίλιας: Να καταθέσει στοιχεία ο Σκουρλέτης για τυχόν υποκλοπές -Δεν μπορώ να πω ότι δεν συμβαίνει - iefimerida.gr

Κικίλιας: Να καταθέσει στοιχεία ο Σκουρλέτης για τυχόν υποκλοπές -Δεν μπορώ να πω ότι δεν συμβαίνει

Κικίλιας: Να καταθέσει στοιχεία ο Σκουρλέτης για τυχόν υποκλοπές -Δεν μπορώ να π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στοιχεία για τυχόν παρακολουθήσεις συνομιλιών των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει από τον Πάνο Σκουρλέτη ο Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να διερευνηθεί αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχει αυτό το περιστατικό.

«Είμαι οχτώ ημέρες υπουργός (...) δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο. Ο κ. Σκουρλέτης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος τον γνωρίζω. Θα τον καλέσω να καταθέσει αν έχει κάποια στοιχεία», είπε ο ο κ. Κικίλιας μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Πρόσθεσε ότι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα γίνει ό,τι προβλέπεται από το νόμο. «Δεν μπορώ να πω ότι ''συμβαίνει, δεν συμβαίνει'', δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια», επισήμανε πάντως ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε το Σάββατο ότι διαπιστώνονται ύποπτες κινήσεις παρακολούθησης των τηλεφωνικών του συνομιλιών. «Εγώ το τελευταίο διάστημα μιλάω με τον Αλέξη Τσίπρα και στα 10 δευτερόλεπτα κόβεται η γραμμή. Δεν το λέω για να τρομάξουμε το λέω για να είμαστε προσεκτικοί. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και οι αντίπαλοι μας είναι αδίστακτοι», είπε χαρακτηριστικά.

Αμεση ήταν η αντίδραση της Σοφίας Βούλτεψη. Ο κυβερνητική εκπρόσωπος έκανε λόγο για συκοφαντική εκστρατεία της οποίας έχει τεθεί επικεφαλής ο κ. Σκουρλέτης και κατηγόρησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, έχοντας υπόψη τους καθεστώτα τα οποία έχουν μεγαλουργήσει σε τέτοιου είδους μεθόδους και τα οποία εμφανίζουν ως πρότυπα ανάλογα με το ποια συνιστώσα παίρνει τον λόγο».

Σε νεότερες δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κυρία Βούλτεψη χαρακτήρισε αστεία όσα λέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ περί παρακολουθήσεων.«Αυτά που λέτε στους συντρόφους σας είναι αστεία» είπε απευθυνόμενη στον Π. Σκουρλέτη η κ. Βούλτεψη, ενώ για το δημοσίευμα των "ΝΕΩΝ" σημείωσε ότι η κυβέρνηση έδειξε ευαισθησία, καθώς υπήρξε ανακοίνωση του υπΕξ και σχετικό διάβημα διαμαρτυρίας προς την γερμανική πλευρά.

«Τότε δεν είχα ακόμη αναλάβει καθήκοντα και γι αυτό και δεν υπήρξε δική μου αντίδραση» συμπλήρωσε και παράλληλα διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχει εντολή από την κυβέρνηση για την παρακολούθηση ούτε του κ. Τσίπρα ούτε του κ. Σκουρλέτη ούτε κανενός Έλληνα πολιτικού ή πολίτη».

Στην αντίδραση του κ. Σκουρλέτη να ζητήσει συγγνώμη για τις βαριές εκφράσεις περί ψεύδους και συκοφαντίας, η κυρία Βούλτεψη, αφού παρέπεμψε στην αναφορά του για αδίστακτους αντιπάλους -μας αποκαλείτε αδίστακτους, είπε χαρακτηριστικά- τόνισε ότι δεν θα χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις όταν δεν υπάρχει πρόκληση.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ