Βούλτεψη για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων του ΣΥΡΙΖΑ: Το ψεύδος και η συκοφαντία είναι το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού - iefimerida.gr

Βούλτεψη για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων του ΣΥΡΙΖΑ: Το ψεύδος και η συκοφαντία είναι το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τις υπόνοιες για μηχανισμό υποκλοπών που παρακολουθεί τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου, που άφησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης κατά τη διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη ανέφερε σχετικά:

«Το ψεύδος και η συκοφαντία είναι το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού. Είναι προφανές πως «αδίστακτοι» είναι μόνο εκείνοι που εκτοξεύουν «καταγγελίες» χωρίς καμία βάση, με πρώτον τον ίδιο τον κ. Σκουρλέτη που έχει τεθεί επικεφαλής αυτής της συκοφαντικής εκστρατείας.

Είναι φανερό ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, έχοντας υπ' όψη τους καθεστώτα τα οποία έχουν μεγαλουργήσει σε τέτοιου είδους μεθόδους και τα οποία εμφανίζουν ως πρότυπα ανάλογα με το ποια συνιστώσα παίρνει τον λόγο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ