Αιχμές και πυρά προς τον Τσίπρα και από τον Γλέζο - iefimerida.gr

Αιχμές και πυρά προς τον Τσίπρα και από τον Γλέζο

Αιχμές και πυρά προς τον Τσίπρα και από τον Γλέζο: Εχουμε έλλειψη αυτοκριτικής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφείς αιχμές κατά της ηγεσίας άφησε και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος, στην παρέμβασή του κατά τη διάρκειας της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.Ο ίδιος μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι στα κείμενα της Εκλογικής Επιτροπής επαναλαμβάνονται και πάλι διαπιστώσεις, χωρίς να εξηγούνται τα αίτια των θετικών και αρνητικών αποτελεσμάτων.

Ακόμη, σχολίασε την απουσία οποιασδήποτε αυτοκριτικής και την απόπειρα μετάθεσης των ευθυνών στις Οργανώσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες, αντίθετα, είτε δεν ρωτήθηκαν, είτε τους επιβλήθηκε πακέτο αποφάσεων.

Τέλος, υπογράμμισε ότι στο βαθμό που τηρήθηκε η απόφαση: «Ανατροπή της Κυβέρνησης, της Τρόικας και του Συστήματος για να έρθει ο Λαός στην Εξουσία», υπήρξαν επιτυχίες και στο βαθμό που δεν τηρήθηκε, υπήρξαν αποτυχίες.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ