Αρχισε η πληρωμή της εκλογικής αποζημίωσης - Το 40% δεν έχει ακόμη λάβει χρήματα - iefimerida.gr

Αρχισε η πληρωμή της εκλογικής αποζημίωσης - Το 40% δεν έχει ακόμη λάβει χρήματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άρχισε η πίστωση της εκλογικής αποζημίωσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαστικών αντιπροσώπων, γραμματέων, εφόρων, αναπληρωτών εφόρων και αναπληρωτών δικαστικών αντιπροσώπων που μετείχαν στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου.

Μέχρι στιγμής έχουν πληρωθεί 27.082 δικαιούχοι, με το 40% των δικαστικών αντιπροσώπων να μην έχει ακόμη λάβει χρήματα και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για το πότε θα καταβληθεί το ποσό που δικαιούνται.

Σημειώνεται πως είναι πρώτη φορά που η πληρωμή των εμπλεκομένων στην διεξαγωγή των εκλογών γίνεται έπειτα από ένα μήνα χωρίς μάλιστα να καταβληθούν τα χρήματα σε όλους τους δικαιούχους.

Υπενθυμίζεται πως για την πληρωμή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ), μέσω της διεύθυνσης της ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων από τον κάθε δικαιούχο (έφορο, δικαστικό αντιπρόσωπο, γραμματέα κλπ).

Η πρόσβαση στο σύστημα για την συμπλήρωση του τραπεζικού λογαριασμού γίνεται μόνο με την χρήση των προσωπικών κωδικών του φορολογουμένου στο Taxis.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να ενημερώνονται από σήμερα για την πορεία της αίτησης τους στη διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/electionpay

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ