Το...βιολί του ο καιρός -Συνεχίζονται και την Δευτέρα βροχές και καταιγίδες

Από το μεσημέρι και μετά στα ηπειρωτικά και κυρίως σε ορεινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας, αναμένονται σποραδικές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς α, από 17 έως 30 στην Ήπειρο, από 16 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα νότια πελάγη δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Καλό και ζεστό καιρό με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο , σύμφωνα με το meteo, θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ