Μουντιάλ 2014: Από παγκόσμιος... πιτσιρικάς, παγκόσμιος άντρας! O 22χρονος που χάρισε τη νίκη στην Ελβετία στο 90! - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2014: Από παγκόσμιος... πιτσιρικάς, παγκόσμιος άντρας! O 22χρονος που χάρισε τη νίκη στην Ελβετία στο 90!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν 15 Νοεμβρίου του 2009 όταν ο Χάρις Σεφέροβιτς πέτυχε γκολ σε Μουντιάλ. Τότε ο Ελβετός στράικερ χάριζε στην χώρα του το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 17. Πέρασαν ακριβώς 55 μήνες! Με το Νο. 9 στην πλάτη, ο 22χρονος πλέον επιθετικός της Σοσιεδάδ σκόραρε και πάλι σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή τη φορά των ανδρών, δίνοντας σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις στην ομάδα του με 2-1 κόντρα στον Ισημερινό.

Από εκείνη την «χρυσή» γενιά των Ελβετών, ο Σεφέροβιτς μαζί με τον Τζάκα και τον Κάρλος Ροντρίγκεζ είναι οι μόνοι που βρίσκονται σήμερα στην αποστολή για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός, σε αντίθεση με τους άλλους δύο, όμως τράβηξε τα φώτα πάνω του. Με το πλασέ του στις καθυστερήσεις έκλεψε την αίγλη του Σακίρι και του Ινλέρ, έβαλε μπροστά την ομάδα του και έκανε όλους τους συμπατριώτες του να «στάζουν μέλι» γι' αυτόν! Αναμφισβήτητα, η κόκκινη φανέλα με τον άσπρο σταυρό... του πάει!

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτυάζ στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ