Πώς τα τατουάζ βελτιώνουν την κοσμοθεωρία μας: Μαθήματα ζωής από φαν της δερματοστιξίας - iefimerida.gr

Πώς τα τατουάζ βελτιώνουν την κοσμοθεωρία μας: Μαθήματα ζωής από φαν της δερματοστιξίας

Πώς τα τατουάζ βελτιώνουν την κοσμοθεωρία μας: Μαθήματα ζωής από φαν της δερματο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι όλοι σε θέση να κατανοήσουν την πρακτική της δερματοστιξίας. Ορισμένοι τη βρίσκουν φρικτή, ή πολύ οδυνηρή, ή θεωρούν ότι θα κάνει κακό στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Ωστόσο τα τατουάζ σας δίνουν επίσης την ευκαιρία να δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια.

Οπως αναφέρει στο Business Insider η Κάιλα Μάθιους, υπάρχουν ορισμένα πράγματα, που οι άνθρωποι με τατουάζ έχουν βιώσει και κατανοήσει καλύτερα από κάθε άλλον και μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

1. Τα πρότυπα σας είναι τα μόνα που έχουν σημασία
Μπορεί να μην συμφωνούν όλοι με τις αποφάσεις και τις απόψεις σας ωστόσο είναι σημαντικό να νιώθετε εσείς καλά με αυτές. Οπως ισχύει με τα τατουάζ ισχύει και με όλα στη ζωή.

2. Οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι πάντα σωστές
Μπορεί κάποιος να έχει τατουάζ και να κρίνεται άσχημα από αυτό, ωστόσο υπάρχουν πολλοί μορφωμένοι και ευφυείς άνθρωποι που τους αρέσουν τα σχέδια στο σώμα τους. Εχοντας τατουάζ και γνωρίζοντας ανθρώπους με τατουάζ μας διδάσκει να μην τοποθετούμε την αξία στην εμφάνιση και αντ' αυτού να δίνουμε περισσότερο χρόνο στο να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους.

3. Ο πόνος είναι προσωρινός
Αυτό, σίγουρα, είναι κάτι που κάθε φαν των τατουάζ μπορεί να το επιβεβαιώσει. Ανεξάρτητα από την αντοχή που έχετε στον πόνο, τα τατουάζ σίγουρα δεν είναι ανώδυνα. Αλλά το να περάσετε μέσα από μια επώδυνη εμπειρία σας κάνει πιο περήφανους για το τελικό αποτέλεσμα. Το ίδιο συμβαίνει και στη ζωή μερικές φορές ξεχνάμε ότι οι οδυνηρές καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σπουδαία πράγματα και τα τατουάζ είναι η καλύτερη υπενθύμιση γι' αυτό.

4. Ο φόβος για τις νέες εμπειρίες είναι υπερτιμημένος
Το πρώτο τατουάζ μπορεί να είναι τρομακτικό για πολλούς ανθρώπους και σίγουρα είναι μια σημαντική δέσμευση, αλλά μετά την πρώτη φορά και αφού ξεπεράσετε το φόβο είστε ευτυχισμένοι από την εμπειρία. Αυτό ισχύει για κάθε καινούργιο πράγμα στη ζωή.

5. Η σημασία κάθε πράγματος είναι υποκειμενική
Δύο ίδια τατουάζ μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετική σημασία. Κάθε πρόσωπο πλάθει τις δικές του ιδέες, εμπειρίες και αναμνήσεις που αντιπροσωπεύει το τατουάζ του. Για να κρίνουμε κάποιον με βάση αυτό που νομίζουμε ότι σημαίνει το τατουάζ, είναι εντελώς λάθος. Παρόμοια ισχύει και για τις πράξεις των ανθρώπων, αφού κάθε πράξη μπορεί να έχει τελείως διαφορετική σημασία για κάθε άνθρωπο.

6. Τίποτα δεν είναι λάθος, αν είναι σημαντικό για σας
Ενα ακόμη μάθημα ζωής από τα τατουάζ είναι ότι δεν έχουν σημασία τα «λάθη» αν πιστεύετε ότι αυτό που κάνετε ήταν σωστό για σας.

7. Το να είστε αυτό που θέλετε να είστε είναι ο μόνος τρόπος για να γίνετε πραγματικά ευτυχισμένοι
Τέλος, ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής που μπορείτε να μάθετε από τους ανθρώπους με τατουάζ είναι να κάνετε ότι σας κάνει ευτυχισμένους, αφού αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσετε μία γεμάτη ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τατουάζ ψυχολογία μαθήματα ζωής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ