Το μαγικό στυλό «χαμαιλέοντας» που θα σας λύσει τα χέρια: 16.000.000 χρώματα σε μία πένα - iefimerida.gr

Το μαγικό στυλό «χαμαιλέοντας» που θα σας λύσει τα χέρια: 16.000.000 χρώματα σε μία πένα

Το μαγικό στυλό «χαμαιλέοντας» που θα σας λύσει τα χέρια: 16.000.000 χρώματα σε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχάστε τους μαρκαδόρους, τις πένες και τις ξυλομπογιές. Το νέο μαγικό στυλό έχει όλα τα χρώματα που θα χρειαστείτε ποτέ και ακόμη περισσότερα με μία μόνο κίνηση.

Πρόκειται για το Scribble Pen που, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του Μαρκ Μπάρκερ και Ρόμπερτ Χοφμαν, μιλώντας στην Daily Mail, έχει τη δυνατότητα να «συλλάβει» και να αναπαράγει περισσότερες από 16.000.000 αποχρώσεις

Μάλιστα το στυλό μπορεί να ζωγραφίσει είτε σε ένα κομμάτι χαρτί με πραγματικό μελάνι, είτε επάνω στην οθόνη ενός κινητού.

Η συσκευή αυτή, που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην αγορά, λειτουργεί με τη βοήθεια ενός αισθητήρα χρωμάτων και ένα μικροεπεξεργαστή για να ανιχνεύει τις διάφορες αποχρώσεις και στη συνέχεια, αναμιγνύει τα απαιτούμενα μελάνια από τα μικρά δοχεία που είναι ενσωματωμένα στο εσωτερικό του για να πετύχει το ζητούμενο χρώμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ