Αυτό σημαίνει viral: Εσπασε κάθε ρεκόρ το βίντεο με το δρώμενο της Λυρικής μέσα σε αεροσκάφος της Aegean [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό σημαίνει viral: Εσπασε κάθε ρεκόρ το βίντεο με το δρώμενο της Λυρικής μέσα σε αεροσκάφος της Aegean [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε λιγότερο από τέσσερις μέρες αυτό το βίντεο με την «ιπτάμενη» Τραβιάτα ξεπέρασε τα 226.000 views στο youtube, αναπαρήχθη μαζικά στο facebook, έγινε θέμα συζήτησης, άρθρο σε εφημερίδες, ρεπορτάζ στην τηλεόραση. Η απρόσμενη δράση της Λυρικής μέσα σε αεροσκάφος της Αegean από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με αφορμή τα δέκατα πέμπτα γενέθλια της αεροπορικής εταιρείας, είναι ήδη κορυφαίο viral.

Το βίντεο ανέβηκε στο youtube αργά το απόγευμα της Πέμπτης και μέσα σε λίγες ώρες έκανε το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο. Περιέγραφε μια σπάνια στιγμή και εμπειρία: Κατά τη διάρκεια της πτήσης Α3115 της Αegean από το αεροδρόμιο Μακεδονία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, άρχισαν να ακούγονται από τα ηχεία οι νότες τη Τραβιάτα. Ολα καλά μέχρι εκεί, ώσπου ξαφνικά ένας επιβάτης σηκώθηκε και η φωνή του τους έκανε όλους να γυρίσουν απορημένοι.

Ηταν ο τενόρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Δημήτρης Πάκσογλου και στη συνέχεια η σοπράνο Ελενη Κελεσίδη που σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να τραγουδούν άριες από την Τραβιάτα αφήνοντας άναυδους του επιβάτες.

Το βιντεάκι που περιγράφει όσα έγιναν μέσα στο αεροσκάφος έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στο youtube.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ