Το μήνυμα του Παντελή Καψή τώρα που φαίνεται πως δεν εκλέγεται: Δεν τελειώσαμε - iefimerida.gr

Το μήνυμα του Παντελή Καψή τώρα που φαίνεται πως δεν εκλέγεται: Δεν τελειώσαμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοφότερος δηλώνει πως νιώθει ο Παντελής Καψής μετά την εμπειρία των Ευρωεκλογών που τον βοήθησε, όπως λέει, να μάθει στην πράξη τι σημαίνει πολιτική.

Εγραψε σήμερα το μεσημέρι στο facebook:

«Η συμμετοχή στις εκλογές υπήρξε μια πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία. Γυρίσαμε την μισή Ελλαδα, συναντήσαμε εκατοντάδες φίλους και συντρόφους, μιλήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, γνώρισα στην πράξη τι σημαινει ασχολούμαι με την πολιτική. Τους ευχαριστω όλους γιατι με βοήθησαν να γίνω λίγο σοφότερος και θέλω να ελπίζω λίγο καλύτερος άνθρωπος. Φυσικά δεν τελειώσαμε. Ανεξάρτητα απο το αποτελεσμα η προσπάθεια για να πετύχουμε την ενότητα της κεντροαριστεράς συνεχίζεται. Θα είμαστε όλοι παρόντες. Στους συνυποψήφιους μου συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσαν με τόση αυταπάρνηση σε αντίξοες συνθήκες και στους ευρωβουλευτές μας καλή δύναμη για το δύσκολο και σημαντικό έργο που έχουν να κανουν στην ευρωβουλή.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ