Feyrouz: Το καλύτερο ανατολίτικο της Αθήνας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές -Για λαχταριστά πεϊνιρλί και λαχματζούν [εικόνες] - iefimerida.gr

Feyrouz: Το καλύτερο ανατολίτικο της Αθήνας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές -Για λαχταριστά πεϊνιρλί και λαχματζούν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην οδό Καρόρη, στο νούμερο 23 άνοιξε το ανατολίτικο μπιστρό «Feyrouz». Το νέο απόκτημα της πολυσυλλεκτικής γειτονιάς της Αιόλου στο οποίο σερβίρεται αυθεντικό ανατολίτικο street food, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, δια χειρός Φεϊρούζ, μιας χαρισματικής μαγείρισσας με καταγωγή από την Αλεξανδρέττα, η οποία φέρει και το όνομα της Λιβανέζας τραγουδίστριας που έχει μείνει στην ιστορία ως σύμβολο ανεξαρτησίας των χριστιανών στην Ανατολή.

«Το μαγαζί μας είναι το βρέφος της αγοράς και δημιουργήθηκε για να δείξουμε στον κόσμο την γαστρονομική μας ιστορία» λέειμ μιλώντας στο Popaganda.gr η Φεϊρούζ. «Η οικογένειά μας προέρχεται από την Αντιόχεια, μία ιστορική πόλη -ανάμεσα στην Τουρκία και την Συρία- όπου απαγορευόταν να μιλάς ελληνικά. Ένα μέρος που για να επιβιώσουμε σαν γένος έπρεπε να διατηρήσουμε με κάθε τίμημα τις μουσικές και την κουζίνα του τόπου μας, για να μείνουμε «ζωντανοί».

Δείτε όλες τις λιχουδιές που μπορείτε να γευτείτε στο Feyrouz και φωτογραφίες από το μαγαζί στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ