«Κάηκε» ο Πειραιάς -Ιστορική νίκη Μώραλη στο δήμο με 55% [βίντεο] - iefimerida.gr

«Κάηκε» ο Πειραιάς -Ιστορική νίκη Μώραλη στο δήμο με 55% [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην ήττα του στον Πειραιά παραδέχθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ ο απερχόμενος δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος. «Πήρα τον Γιάννη Μώραλη και του ευχήθηκα καλή επιτυχία» δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος έξω από το κεντρικό προεκλογικό του κέντρο και πρόσθεσε: «Δεν μου ταιριάζουν οι μιζέριες, χάσαμε. Για πρώτη φορά γεύομαι κι εγώ την πίκρα της ήττας».

Την ώρα που ο Γιάννης Μώραλης έφτασε στο προεκλογικό κέντρο, η νύχτα έγινε ημέρα. Με καπνογόνα, συνθήματα και σημαίες του Ολυμπιακού, οι συγκεντρωμένοι απέδωσαν τιμές... πρωταθλητή στο νικητή της αναμέτρησης για τη δημαρχία του Πειραιά.

«Απόψε δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Πειραιώτες και αυτούς που μας ψήφισαν και εκείνους που δεν μας ψήφισαν, για τη συμμετοχή τους σε αυτή τη δημοκρατική εκλογική διαδικασία», είπε ο κ. Μώραλης και πρόσθεσε: «Ενα είναι βέβαιο. Εχουμε πολλή δουλειά και δύσκολο έργο, έχουμε όμως σχέδιο και αστείρευτες δυνάμεις και θα πετύχουμε. Ευχαριστώ όλο το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και όλους τους συνεργάτες για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε αυτές τις 40 ημέρες. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τη σύζυγο και τα παιδιά μου που με στήριξαν και πάνω από όλους τη μητέρα και τον πατέρα μου για τις δημοκρατικές αντιλήψεις με τις οποίες με μεγάλωσαν».

Δίπλα του, περιχαρής ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πήρε αμέσως μετά το λόγο. «Σήμερα ο πειραϊκός λαός νίκησε. Αυτή τη μεγάλη νίκη σήμερα το βράδυ θέλω να την αφιερώσω στον πατέρα μου, Μιλτιάδη Μαρινάκη», με τον κόσμο να τον διακόπτει με το σύνθημα «Είναι τρελός ο πρόεδρος» και τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για έναν καλύτερο Πειραιά, για να είναι όπως έχουμε πει χαρούμενα τα παιδιά του Πειραιά. Είμαστε όλοι μαζί για το καλό της πόλης», πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης.

«Κάηκε» ο Πειραιάς -Ιστορική νίκη Μώραλη στο δήμο με 55% [βίντεο] | iefimerida.gr 0
«Κάηκε» ο Πειραιάς -Ιστορική νίκη Μώραλη στο δήμο με 55% [βίντεο] | iefimerida.gr 1
«Κάηκε» ο Πειραιάς -Ιστορική νίκη Μώραλη στο δήμο με 55% [βίντεο] | iefimerida.gr 2
«Κάηκε» ο Πειραιάς -Ιστορική νίκη Μώραλη στο δήμο με 55% [βίντεο] | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ