Ο Θεοδωράκης έξω από τις κάλπες καλεί το λαό να βάλει δυνατά ένα συγκεκριμένο τραγούδι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Θεοδωράκης έξω από τις κάλπες καλεί το λαό να βάλει δυνατά ένα συγκεκριμένο τραγούδι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Ο Θεοδωράκης έξω από τις κάλπες καλεί το λαό να βάλει δυνατά ένα συγκεκριμένο τραγούδι [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στο γνώριμο ενδυματολογικό στυλ του επανήλθε ο Σταύρος Θεοδωράκης: Με σακίδιο, κοντομάνικο μπλουζάκι και χαλαρός προσήλθε να ψηφίσει στο Χαϊδάρι, επιλέγοντας να στείλει ένα εναλλακτικό μήνυμα στους ψηφοφόρους.

Δήλωσε εξερχόμενος από τις κάλπες – όπου καθυστέρησε αφού υπήρχε ουρά:

«Θέλω να ζητήσω μια χάρη από τους ανθρώπους που μας παρακολουθούν αυτή τη στιγμή. Θέλω να δυναμώσουν τη μουσική στο σπίτι. Να βρουν ένα ωραίο τραγούδι και να το βάλουν δυνατά μήπως και σηκωθούν οι νέοι και πάνε και ψηφίσουν. Γιατί νομίζω ότι δεν πρέπει να αφήνουν τους άλλους να αποφασίζουν γι' αυτούς. Αυτό είναι το μήνυμά μου, κατά τα άλλα είναι εύκολα: Θέλουμε να tα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα. Ας το κάνουμε σήμερα.Δημοσιογράφος: Πόσο αισιόδοξος είστε για το αποτέλεσμα;

Σ.Θ.: Είμαι πολύ αισιόδοξος αρκεί να πάει ο κόσμος να ψηφίσει. Γιατί πέρασα από μερικές περιοχές, πήγα και στον Άγιο Παντελεήμονα, πήγα και στο κέντρο, και σε μερικά τμήματα δεν υπάρχει κόσμος – σε κάποια άλλα υπάρχει. Ελπίζω το απόγευμα ο κόσμος να πάει να ψηφίσει.

Δημοσιογράφος: Τι πιστεύετε κάνει τον κόσμο να απέχει από τις εκλογές;

Φοβάται ότι ό,τι και να κάνει, δεν αλλάζει κάτι και αυτό είναι λάθος. Γιατί υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις για τη χώρα σου και σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αποφασίζει κάποιος άλλος για σένα.Σ.Θ.:

Οι δημοσκοπήσεις θα επαληθευτούν για Το Ποτάμι;Δημοσιογράφος:

Σ.Θ.: Οι δημοσκοπήσεις ισχύουν παιδιά για όλους. Θα δούμε. Όλοι κρίνονται το βράδυ της Κυριακής.

Τραγούδι θα μας πείτε ποιο να βάλουμε δυνατά;Δημοσιογράφος:

the river. Σ.Θ.: Μπορούν να βάλουν “Το παπάκι πάει στην ποταμιά”, μπορούν να βάλουν το “Ποτάμι” του Πορτοκάλογλου... υπάρχουν τόσα πολλά ωραία τραγούδια με τη λέξη “ποτάμι” - Σας ευχαριστώ.

Ο Θεοδωράκης έξω από τις κάλπες καλεί το λαό να βάλει δυνατά ένα συγκεκριμένο τραγούδι [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ