Η Ελσα Παπαδημητρίου στηρίζει Ανδρέα Παπαδόπουλο -Ο καφές στην παραλία του Ναυπλίου - iefimerida.gr

Η Ελσα Παπαδημητρίου στηρίζει Ανδρέα Παπαδόπουλο -Ο καφές στην παραλία του Ναυπλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξή της στον υποψήφιο της ΔΗΜΑΡ Ανδρέα Παπαδόπουλο εξέφρασε η πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, και πρώην βουλευτής της ΝΔ Ελσα Παπαδημητρίου.

Οπως σημειώνουν «Τα Νέα» το προηγούμενο διάστημα οι Ανδρέας Παπαδόπουλος ο οποίος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής και Γρηγόρης Ψαριανός «όργωσαν» την Ελλάδα κάνοντας τη δική τους καμπάνια με τη βοήθεια μεμονωμένων στελεχών της ΔΗΜΑΡ.

Σε μια στάση τους στο Ναύπλιο κάθησαν να πιουν τον καφέ τους σε ένα παραλιακό μαγαζί. Στην παρέα, όμως, δεν ήταν μόνοι τους. Μαζί τους καθόταν και η πρώην βουλευτής της ΝΔ Ελσα Παπαδημητρίου, η οποία είχε εμφανιστεί στην πόλη μόνο για χάρη του κ. Παπαδόπουλου.

Μάλιστα, μιλώντας σε κάμερα τοπικού καναλιού στήριξε τον κ. Παπαδόπουλο χαρακτηρίζοντάς τον «εξαιρετικό υποψήφιο», «Ευρωπαίο πολίτη» και προσθέτοντας ότι είναι «από τους ελάχιστους που μπορεί να σηκώσει τη φωνή του στην όποια κυρία Μέρκελ και να πει ''εδώ στοπ''».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ