Γυναίκα 272 κιλών βγαίνει για πρώτη φορά από το σπίτι: Επιτέλους, φρέσκος αέρας, λέει κλαίγοντας [βίντεο] - iefimerida.gr

Γυναίκα 272 κιλών βγαίνει για πρώτη φορά από το σπίτι: Επιτέλους, φρέσκος αέρας, λέει κλαίγοντας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ειδικοί τεχνίτες κόβουν τον τοίχο για να χωρέσει. Νοσοκόμοι παίρνουν μέτρα για να βγάλουν για πρώτη φορά από το κρεβάτι της την Μπόνι, μία γυναίκα από την Καλιφόρνια βάρους 272 κιλών που δεν είχε βγει από το σπίτι της τα τελευταία 7 χρόνια.

Για την ακρίβεια από το 2009 δεν είχε αφήσει καν το κρεβάτι της. Για την επιβίωσή της φρόντιζε αποκλειστικά η 24χρονη κόρη της Jamesha.
Η Bonnie, όμως, έκανε το μεγάλο βήμα για να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της, αναφέρει η huffingtonpost.com.
Μετά τις οδηγίες ειδικών γιατρών και τη βοήθεια ψυχολόγου η Bonnie αποφάσισε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε μία σειρά από θεραπείες με απώτερο στόχο να χάσει κιλά και να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

«Φρέσκος αέρας», φώναξε φανερά συγκινημένη κατά την έξοδό της από το σπίτι και κλαίγοντας με λυγμούς, ενώ αρκετοί γείτονες είχαν συγκεντρωθεί για να της δώσουν κουράγιο και κράταγαν μπαλόνια, προκειμένου να δείξουν την υποστήριξή τους.

Γυναίκα 272 κιλών βγαίνει για πρώτη φορά από το σπίτι: Επιτέλους, φρέσκος αέρας, λέει κλαίγοντας [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Δείτε το πρώτο βίντεο με το πώς την προετοιμάζουν για να βγει από το σπίτι

Δείτε το δεύτερο βίντεο, την Μπόνι να βγαίνει κλαίγοντας στην αυλή

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ