Μην κάνετε φασαρία... τον αποσυντονίζετε -Τέσσερις παράγοντες που καταστρέφουν την ανδρική λίμπιντο - iefimerida.gr

Μην κάνετε φασαρία... τον αποσυντονίζετε -Τέσσερις παράγοντες που καταστρέφουν την ανδρική λίμπιντο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είστε έτοιμες να περάσετε μία υπέροχη βραδιά με τον σύντροφό σας, ωστόσο, κάτι φαίνεται να τον ενοχλεί. Οι άνδρες δεν είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι. Οι σεξουαλικές τους επιδόσεις μπορεί να επηρεαστούν από διάφορους παράγοντες, είτε αφορά στην ψυχολογία τους, είτε σε πρακτικά προβλήματα.

Δείτε, σύμφωνα με το onmed, τα τέσσερα συχνά αίτια που ρίχνουν την ανδρική λίμπιντο.

1. Η φασαρία

Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine δείχνει ότι αρκετοί άνδρες δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν στη σεξουαλική πράξη εάν κάτι τους αποσπά την προσοχή.

2. Οι ανθυγιεινές συνήθειες

Το αλκοόλ, η κακή διατροφή και η κακή σχέση με τη γυμναστική είναι τρεις από τις κακές συνήθειες που μπορεί να βλάψουν την ερωτική ζωή των ανδρών, υποστηρίζουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Mount Sinai των ΗΠΑ. Ο λόγος είναι φυσικά ότι η καλή φυσική κατάσταση είναι απαραίτητη ώστε να άνδρας να μπορεί να αποδώσει σεξουαλικά.

3. Το στρες

Το στρες επηρεάζει το λεγόμενο συμπαθητικό νευρικό σύστημα, με αποτέλεσμα να είναι δυσκολότερο να επιτευχθεί ή να διατηρηθεί η στύση.

4. Οι αδύναμοι μύες στην περιοχή της λεκάνης

Οι ασκήσεις του πυελικού εδάφους, γνωστές και ως ασκήσεις Kegel, εκγυμνάζουν τους μύες στη βάση της λεκάνης. Πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης δείχνει ότι οι ασκήσεις αυτές δεν είναι ευεργετικές μόνο για τις γυναίκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ στρες γυναίκες άνδρες φασαρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ