Παπαδημούλης: Η ΝΔ κινδυνεύει από ένα 5-0 εις βάρος της - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Η ΝΔ κινδυνεύει από ένα 5-0 εις βάρος της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμηση ότι η ΝΔ θα χάσει σε 5 μεγάλα κάστρα κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος βλέπει ότι έρχεται συνέχεια μετά την ήττα σε Αθήνα και Αττική.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «105,5 στο Κόκκινο», μια ημέρα μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε:

Η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά ακολουθεί την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ της πρώτης μνημονιακής περιόδου, και μάλιστα επί τα χείρω. Γι’ αυτό και θα έχει και την τύχη του ΠΑΣΟΚ του κ. Παπανδρέου.
Βρίσκεται πολύ πιο δεξιά από εκεί που την τοποθέτησε ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής και τη συνέχισαν οι υπόλοιποι ηγέτες της ΝΔ. Είναι πολύ πιο κοντά στο κλίμα Μπαλτάκου, Βορίδη, Αδωνι Γεωργιάδη.
Κινδυνεύει από ένα 5-0 σε βάρος της. Είναι ήδη εκτός β’ γύρου στην Περιφέρεια Αττικής και στο δήμο της Αθήνας. Το πιθανότερο είναι ότι θα χάσει και τη Θεσσαλονίκη, και τον Πειραιά και την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Δεκαετίας τώρα αυτά τα πέντε δίνουν τον τόνο και τώρα φαίνεται πως τα χάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ