Coregasm: Γυναικείος οργασμός χωρίς... σεξ με «μαγικές» ασκήσεις γυμναστικής [εικόνες] - iefimerida.gr

Coregasm: Γυναικείος οργασμός χωρίς... σεξ με «μαγικές» ασκήσεις γυμναστικής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γυμναστική εκτός από καλοσχηματισμένα κορμιά υπόσχεται πλέον στις γυναίκες και απολαυστικούς οργασμούς. Το μυστικό βρίσκεται στα πόδια και τους κοιλιακούς.

Ενώ πριν από μερικά χρόνια οι ασκήσεις που οδηγούν σε οργασμό, θεωρούνταν απλά ένας μύθος, σήμερα επιστημονικές μελέτες όχι απλά το επιβεβαιώνουν, αλλά αποδεικνύουν ότι με συγκεκριμένες ασκήσεις υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό, χωρίς να κάνει σεξ.

Πρόκειται για το λεγόμενο «coregasm». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onmed, η δρ Βικτόρια Ζντροκ, συγγραφέας του βιβλίου «The Anatomy of Pleasure», υποστηρίζει ότι πολλές γυναίκες χρειάζονται να αυξήσουν την ένταση στους μυς των ποδιών προτού καταφέρουν να φτάσουν σε οργασμό. Όταν μια γυναίκα ασκείται, η απελευθέρωση ενδορφινών και ντοπαμίνης - που είναι απαραίτητες για να φτάσει σε οργασμό- σε συνδυασμό με την ένταση στους κοιλιακούς μυς και στα πόδια, είναι δυνατό να διεγείρουν την κλειτορίδα και να οδηγήσουν σε οργασμό. Και προσθέτει: «Αυτό συμβαίνει κυρίως σε γυναίκες που έχουν ήδη ισχυρούς πυελικούς μυς και όταν κάνουν συγκεκριμένες ασκήσεις, τους πιέζουν με τέτοιον τρόπο, ώστε διεγείρονται στην περιοχή της κλειτορίδας».

Οι παρακάτω ασκήσεις είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν αυτό το φαινόμενο στις γυναίκες που έχουν σχετικά γυμνασμένους πυελικούς μυς:

Coregasm: Γυναικείος οργασμός χωρίς... σεξ με «μαγικές» ασκήσεις γυμναστικής [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Coregasm: Γυναικείος οργασμός χωρίς... σεξ με «μαγικές» ασκήσεις γυμναστικής [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Coregasm: Γυναικείος οργασμός χωρίς... σεξ με «μαγικές» ασκήσεις γυμναστικής [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Coregasm: Γυναικείος οργασμός χωρίς... σεξ με «μαγικές» ασκήσεις γυμναστικής [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Coregasm: Γυναικείος οργασμός χωρίς... σεξ με «μαγικές» ασκήσεις γυμναστικής [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ