Στο αλκοόλ το έριξε η Κέιτι Πέρι για να ξεπεράσει τον χωρισμό- Eνα μπουκάλι κρασί κάθε απόγευμα - iefimerida.gr

Στο αλκοόλ το έριξε η Κέιτι Πέρι για να ξεπεράσει τον χωρισμό- Eνα μπουκάλι κρασί κάθε απόγευμα

Στο αλκοόλ το έριξε η Κέιτι Πέρι για να ξεπεράσει τον χωρισμό- Πίνει ένα μπουκάλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται να είναι η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ Κέιτι Πέρι, η οποία δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Τζον Μάγιερ. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, η οποία στο παρελθόν δεν είχε σταματήσει λεπτό να διατυμπανίζει τον έρωτά της, προκειμένου να πιστέψει αυτό που της συνέβη το έχει ρίξει στα ποτά.

«Η Κέιτι είναι τόσο πικραμένη με o,τι έγινε με τον Τζον που τις θυμίζει τον επώδυνο χωρισμό της με τον Ράσελ Μπραντ. Το έχει ρίξει στην δουλειά, ωστόσο τις ημέρες που δεν εργάζεται δεν νιώθει καλά», αναφέρει η συγκεκριμένη πηγή στα μέσα. Ωστόσο, η ίδια αισθάνεται απίστευτη μοναξιά και δεν διστάζει να πιει μόνη της ένα μπουκάλι κρασί τα απογεύματα. «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καταφέρει να κοιμηθεί» πρόσθεσε το ίδιο άτομο.

«Πρέπει να εστιάσει να ξεπεράσει τον χωρισμό της, αντιθέτως πνίγει τον πόνο της στο αλκοόλ και σε σχέδια επανένωσης», είναι τα λόγια των στενών φίλων της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χωρισμός κρασί Katy Perry αλκοόλ John Mayer
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ