Οι σταρ που νίκησαν το χρόνο -Εννιά γυναίκες που φαίνονται 10 χρόνια νεότερες [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι σταρ που νίκησαν το χρόνο -Εννιά γυναίκες που φαίνονται 10 χρόνια νεότερες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νικόλ Κίντμαν ήταν το πρόσωπο της εβδομάδας. Οχι μόνο λόγω της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της ταινίας στην οποία υποδύεται την Γκρέις Κέλι, αλλά και για το γεγονός ότι θάμπωσε τους πάντες στο Φεστιβάλ των Καννών με την εμφάνισή της. Με την κορμοστασιά της αλλά και με το αρυτίδιαστο και αψεγάδιαστο πρόσωπό της. Πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται αν το μυστικό της είναι το... μπότοξ ή το νυστέρι του χειρουργού.

Ακόμη και αυτό να είνα το μυστικό της, πάντως, σίγουρα δεν είναι η μόνη γυναίκα στον κόσμο που το κάνει. Εκατομμύρια κοινές θνητές ανά τον κόσμο έχουν καταφέρει να νικήσουν το χρόνο και να διατηρήσουν την ομορφιά τους αναλλοίωτη. Οπως και πολλές άλλες θνητές. Παρακάτω παρουσιάζονται οι μεγάλες σταρ που όχι μόνο νίκησαν το χρόνο αλλά με το πέρασμά του κατάφεραν να φαίνονται και καλύτερες. Και για να είναι πιο απτή η σύγκριση, χρησιμοποιήθηκαν τωρινές φωτογραφίες τους αλλά και φωτογραφίες τους από μια δεκαετία πριν.

Η Νικόλ Κίντμαν στα 37 και στα 47 της

Η Σάρον Οσμπορν στα 51 και στα 61 της

Η Κάρολ Βάλντερμαν στα 43 και στα 53 της

Η Ντέμι Μουρ στα 42 και στα 52 της

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στα 35 και στα 45 της

Η Λιζ Χάρλεϊ στα 39 και στα 49 της

Η Αμάντα Χόλντεν στα 33 και στα 43 της

Η Ρενέ Ζελβέργκερ στα 35 και στα 45 της

Η Μαντόνα στα 45 και στα 55 της

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ