Ριφιφί: Το μαγειρείο-στέκι στα Εξάρχεια με σπεσιαλιτέ το αρνάκι ψημένο σε κενό αέρος για 20 ώρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ριφιφί: Το μαγειρείο-στέκι στα Εξάρχεια με σπεσιαλιτέ το αρνάκι ψημένο σε κενό αέρος για 20 ώρες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για ένα μαγειρείο νέας κοπής, ζεστό, παραδοσιακό, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο και προσιτό για όλους. Ένα γλυκό πράσινο χρώμα κυριαρχεί στο ντεκόρ του, ενώ οι άνθρωποι όλων των ηλικιών στα τραπέζια δημιουργούν μια ευχάριστη μίξη που μόνο στα Εξάρχεια μπορείς να συναντήσεις.

Βρίσκεται στην καρδιά των Εξαρχείων και σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία, Εμμανουήλ Μπενάκη και Βαλτετσίου γωνία, και, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, αποτελεί εδώ και οκτώ ολόκληρα χρόνια στέκι της περιοχής. Τα τραπεζάκια του στο μπροστινό, αλλά και το πλαϊνό πεζοδρόμιο προσφέρονται για ατελείωτο χάζι.

Δείτε τι μπορείτε να παραγγείλετε στο ριφιφί, πόσο θα πληρώσετε, φωτογραφίες από το μαγαζί και τις ώρες λειτουργίας του στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ