Μπορεί η φτώχεια να είναι σέξι; -Μια ανατρεπτική καμπάνια με σούπερ μοντέλα που μιλούν για τη δυστυχία [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπορεί η φτώχεια να είναι σέξι; -Μια ανατρεπτική καμπάνια με σούπερ μοντέλα που μιλούν για τη δυστυχία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σέξι μοντέλα μιλούν για τη φτώχεια και την ανέχεια; Πόσο ρεαλιστικό μπορεί να είναι ένα τέτοιο πρότζεκτ; Για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας του διεθνούς οργανισμού «Save the Children», πανέμορφα μοντέλα συγκεντρώθηκαν προκειμένου να μιλήσουν για ένα όχι τόσο γκλάμορους θέμα.

Ωστόσο, παρόλο δηλαδή που η παιδική φτώχεια δεν είναι διόλου σέξι, εντούτοις πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα που αξίζει την προσοχή όλων.

Τα 10 μοντέλα ποζάρουν μπροστά από το φακό και δηλώνουν ενώπιον της κάμερας: «Σχεδόν 800 μητέρες και 18.000 παιδιά πεθαίνουν καθημερινά, κυρίως από αιτίες που μπορούν να προληφθούν».

Σύμφωνα με το business insider, η Carolyn Miles, πρόεδρος του οργανισμού, αναφέρει σχετικά: «Ο λόγος που δημιουργήσαμε αυτό το βίντεο ήταν όχι μόνο για να τραβήξουμε την προσοχή του κόσμου, αλλά και για να τους παροτρύνουμε να δράσουν. Το να μιλάμε για μητέρες και παιδιά που αγωνίζονται να επιβιώσουν από πολέμους και καταστροφές δεν είναι σέξι, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ