Η πιο αποκαλυπτική φωτογραφία που έχει ποστάρει ποτέ η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες]

Η Βικτόρια Μπέκαμ, αν και δεν φημίζεται για τις προκλητικές φωτογραφίες της, ανέβασε ακομπλεξάριστη στο Twitter ό,τι απέμεινε από το στήθος της, μετά από την αφαίρεση των εμφυτευμάτων το 2011 για θηλάσει τη Χάρπερ.

Το πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια μόδας, που βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι στη Σιγκαπούρη, έβγαλε μια φωτογραφία της από «ψηλά» με κατεβασμένες τις τιράντες τις μπλούζας της, αφήνοντας...τυχαία να φανεί το στήθος της. Κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter σχολίαζε «που είναι η μοδίστρα, όταν την χρειάζεσαι;», θέλοντας να διευκρινίσει ότι δεν γδύθηκε οικειοθελώς, αλλά είχε ένα ατύχημα με την τιράντα του τοπ της, που έσπασε.

Η 40χρονη Βικτόρια φρόντισε πάντως να ράψει τη μπλούζα της, όπως φαίνεται σε άλλες φωτογραφίες που ανέβασε λίγο αργότερα από έξοδό της:

Απ΄ ότι φαίνεται η κυρία Μπέκαμ έχει κέφια. Με τους θαυμαστές της μοιράστηκε και μια φωτογραφία της που είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα φορώντας μπουρνούζι και παντόφλες, με χιουμοριστική λεζάντα ότι το κρεβάτι της είναι εντελώς άβολο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ