Τίτλοι τέλους για το The Voice: Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής - iefimerida.gr

Τίτλοι τέλους για το The Voice: Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγωνία μετά μουσικής, συγκίνησης και σασπένς στον τελικό του The Voice, ενώ δεν έλειψαν και οι διαμάχες μεταξύ των coach.

Η «Φωνή» της Ελλάδας αναδείχθηκε η Μαρία - Έλενα Κυριάκου, μετά από μία πραγματικά συγκλονιστική «μάχη» με την Αρετή, με την οποία είχαν μικρή διαφορά στις ψήφους

Ωστόσο, μέχρι τις 1.40 που ανακοινώθηκε το όνομα της Μαρίας-Ελενας, το σόου είχε αρκετές εκπλήξεις και εντυπωσιακές παρουσίες.

Aρχικά στη σκηνή εμφανίστηκαν οι 8 τελευταίοι παίκτες που αποχώρησαν στα προηγούμενα live και τραγούδησαν τα κομμάτια με τα οποία διαγωνίστηκαν.Στη συνέχεια ξεκίνησε το διαγωνιστικό μέρος με την Μαρία Ελενα Κυριάκου και το τραγούδι «Δύο Εγωισμοί», ενώ στη συνέχεια τραγούδησε με την coach της, Δέσποινα Βανδή το «No More Tears»

Επόμενος διαγωνιζόμενος, ο Λευτέρης Κιντάτος με το τραγούδι «για την πάρτη της», ενώ στη συνέχεια, μαζί με τον coach του Αντώνη Ρέμο τραγουδούν το αξέχαστο «Για να σ'εκδικηθώ»

Ωστόσο μία φράση του Ρέμου ήταν ικανή να πυροδοτήσει έναν μικρό καυγά μεταξύ των coach του The Voice, τον οποίο προσπάθησε να σταματήσει με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή.

Επόμενη παίκτρια ήταν η Αίμιλη Χαραλάμπους με το Εγώ είμαι Εγώ και στη συνέχεια με την coach της Μελίνα Ασλανίδου τραγουδούν το «Ζήτα μου ότι θες» και «Το Χειροκρότημα»

Τελευταία διαγωνίστηκε η Αρετή Κοσμίδου με το «So Cruel» και στη συνέχεια, μαζί με τον coach της Μιχάλη Κουινέλη τραγούδησαν το «Πριν σε γνωρίσω»

Στη συνέχεια άρχισαν οι αποχωρήσεις με πρώτη την Αίμιλη Χαραλάμπους να αποχαιρετά το The Voice, ενώ οι τρεις παίκτες που έμειναν διαγωνίστηκαν ξανά, η Αρετή με το «Let Her Go», ο Λευτέρης με το «Φεγγάρι μου χλωμό» και η Μαρία Ελενα με το «Because of You».

Από το τελευταίο μέρος του διαγωνισμού αποχώρησε ο Λευτέρης και οι δύο κοπέλες έδωσαν μάχη σώμα με σώμα στην ψηφοφορία του κοινού, μέχρι που αναδείχθηκε νικήτρια του The Voice η Μαρία Ελενα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκπομπή τελικός νικητής The Voice η Φωνή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ