Kαβγάς στο The Voice -Η φράση του Ρέμου που άναψε «φωτιές» και ο «φτηνός λαϊκισμός» - iefimerida.gr

Kαβγάς στο The Voice -Η φράση του Ρέμου που άναψε «φωτιές» και ο «φτηνός λαϊκισμός»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία φράση του Αντώνη Ρέμου έμελλε να ανάψει το φιτίλι στο The Voice και να ακολουθήσει on camera απίστευτος καβγάς. Ολα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός τραγουδιστής αναφερόμενος στον παίχτη της ομάδας του, Λευτέρη Κιντάτο υποστήριξε πως «λέει ελληνικά τραγούδια μόνο, οπότε σίγουρα είναι το ελληνικό Voice». Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η φράση θα έκανε έξαλλο τον Μιχάλη Stavento, ο οποίος από την πλευρά του είπε: «Νομίζω ότι το έχουμε γυρίσει σε φτηνό λαϊκισμό και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Το μόνο πράγμα που έχω να πω είναι... ναι, ζήτω το λαϊκό τραγούδι, είναι υπέροχο το λαϊκό τραγούδι, αλλά μην ξεχνάμε ότι ζούμε στο 2014. Αυτό είναι ένα talent show και δεν θα μας φτιάξει το εθνικό φρόνημα ένα talent show. Αυτό πρέπει να το φτιαξουμε από μόνοι μας. Είναι ένα χτύπημα κάτω από τη μέση αυτό που έκανες. Δεν το περίμενα αυτό από σένα να ξέρεις».

Τη δική του απάντηση στον Stavento έδωσε με έντονο ύψος ο Αντώνης Ρέμος λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Το πήγες πολύ μακριά. Πάρτο λίγο αλλιώς. Μην τρελαίνεσαι!».

Την έντονη αντίδρασή της εξέφρασε και η Δέσποινα Βανδή, η οποία επενέβη λέγοντας στον Ρέμο: «Δεν είναι κακό ένα παιδί να τραγουδάει και ελληνικά και αγγλικά Αντόνιο! Αντόνιο! Αιφνιδιάζομαι γιατί ξαφνικά βλέπω στον τελικό κάτι να υποβόσκει. Αντόνιο μη μιλάς»!

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ