Ο Πάγκαλος για το δίλημμα που έθεσε ο Βενιζέλος: Κάνει έναν άθλιο εκβιασμό και ακολουθεί τακτική αυτοκτονίας - iefimerida.gr

Ο Πάγκαλος για το δίλημμα που έθεσε ο Βενιζέλος: Κάνει έναν άθλιο εκβιασμό και ακολουθεί τακτική αυτοκτονίας

Ο Πάγκαλος για το δίλημμα που έθεσε ο Βενιζέλος: Κάνει έναν άθλιο εκβιασμό και α
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βολές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος μετά το δίλημμα που έθεσε ενόψει των ευρωεκλογών ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο κ.Πάγκαλος μίλησε για άθλιο και αφελή εκβιασμό που στέλνει τους ψηφοφόρους στη ΝΔ, αλλά και για τακτική αυτοκτονίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Το δίλημμα του Ευάγγελου Βενιζέλου πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φύγει από την κυβέρνηση (και άρα να τη ρίξει, προκαλώντας εκλογές) αν τα ποσοστά της Ελιάς στις ευρωεκλογές δεν είναι καλά, δεν προκάλεσε μόνο συναγερμό στο Μέγαρο Μαξίμου. Ας πούμε ότι παίρνει ο κ. Βενιζέλος 5% και δεν του φτάνει και φεύγει από την κυβέρνηση. Θα πάει πού;

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε την τακτική Βενιζέλου «αυτοκτονική» γιατί, όπως θεωρεί, δίνει κίνητρο στους ψηφοφόρους να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.

«Είναι πράξη αυτοκτονίας αυτό που έκανε και ο κ. Βενιζέλος» τόνισε ο Θόδωρος Πάγκαλος και... γύρισε στο 2007: «Όλοι θυμόμαστε το Ζάππειο, όπου όρμησε, ενώ δεν τον περίμενε κανείς και είπε "εγώ είμαι εδώ και σας καλώ να αλλάξουμε ηγεσία για να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές" και όμως ο Παπανδρέου αντιστάθηκε, ορθώς κατά τη γνώμη μου, και κέρδισε θριαμβευτικά τις εκλογές και ο Βενιζέλος δεν πήρε τίποτα και αποδοκιμάστηκε εντελώς.

Και τι σημαίνει αυτό που είπε; Μέχρι στιγμής, είναι το σημαντικότερο επιχείρημα που ακούστηκε, κατά τη γνώμη μου, για να ψηφίσει κανείς ΝΔ. Αυτό το 40% που δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει και θα αποφασίσει την τελευταία εβδομάδα, θέλει σταθερότητα και να μην πέσει η κυβέρνηση και αμφιταλαντεύονται να ψηφίσουν το κόμμα Σαμαρά ή το κόμμα Βενιζέλου, τώρα τούς έδωσε το επιχείρημα να ψηφίσουν Σαμαρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ