Εκτακτη σύσκεψη βουλευτών ΝΔ -ΠΑΣΟΚ με Χατζηδάκη: Πιέζουν τον υπουργό να αποσύρει τις διατάξεις για τις λαϊκές - iefimerida.gr

Εκτακτη σύσκεψη βουλευτών ΝΔ -ΠΑΣΟΚ με Χατζηδάκη: Πιέζουν τον υπουργό να αποσύρει τις διατάξεις για τις λαϊκές

 Εκτακτη σύσκεψη βουλευτών ΝΔ -ΠΑΣΟΚ με Χατζηδάκη: Πιέζουν τον υπουργό να αποσύρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τις λαϊκές αγορές, καθώς, μετά την άρνηση του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται σε εξέλιξη έκτακτη σύσκεψη με τον Κωστή Χατζαδάκη στη Βουλή.Πληροφορίες του iefimerida αναφέρουν ότι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στο γραφείο του Θανάση Μπούρα με τον υπουργό και τον πιέζουν να αποσύρει τις επίμαχες διατάξεις.

Στόχος είναι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να σταματήσουν οι αντιδράσεις των παραγωγών, ωστόσο, ο Κωστής Χατζηδάκης δεν δείχνει διατεθειμένος να υποχωρήσει, τονίζοντας ότι οι ρυθμίσεις είναι μνημονιακή υποχρέωση και δεν μπορεί να τις αποσύρει.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι παραγωγοί της Θεσσαλονίκης ήταν ενήμεροι από το απόγευμα για την αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ, ενώ το ζήτημα αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της αυριανής συνάντησης Σαμαρά -Βενιζέλου.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ