Η ΠΟΕ -ΟΤΑ απειλεί με σαμποτάζ στις εκλογές -Ετοιμάζει απεργίες την περίοδο διεξαγωγής - iefimerida.gr

Η ΠΟΕ -ΟΤΑ απειλεί με σαμποτάζ στις εκλογές -Ετοιμάζει απεργίες την περίοδο διεξαγωγής

Η ΠΟΕ -ΟΤΑ απειλεί με σαμποτάζ στις εκλογές -Ετοιμάζει απεργίες την περίοδο διεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στις ημέρες των εκλογών απειλεί η ΠΟΕ- ΟΤΑ εάν δεν λυθεί το ζήτημα της εκλογικής αποζημίωσης των δημοτικών Υπαλλήλων.Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θέτει για ακόμη μία φορά το ζήτημα της αποζημίωσης, τονίζοντας ότι, παρά τη δέσμευση του Υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, για νέα σχετική συνάντηση, αυτή δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη . η πρώτη έγινε την Παρασκευή 25 Απριλίου και ο κ. Μιχελάκης - σήμερα τελειώνει η προθεσμία - δέσμευση τού Υπουργού Εσωτερικών.

«Ο κ. Γιάννης Μιχελάκης δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει νέα συνάντηση όπου θα δοθούν σαφείς απαντήσεις, αλλά το περιθώριο που δόθηκε γι' αυτήν τελειώνει», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Επειδή η δέσμευση του Υπουργού Εσωτερικών δεν πραγματοποιήθηκε και είμαστε πεπεισμένοι πως η κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, προειδοποιούμε ότι, σε περίπτωση που δεν δοθούν άμεσα απαντήσεις και δεσμεύσεις προσανατολιζόμαστε το επόμενο χρονικό διάστημα σε αναστολή κάθε εργασίας σε σχέση με την εκλογική διαδικασία.

Καλούμε τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία που αναμένει εναγωνίως να «εκφραστεί» στις επερχόμενες εκλογές.

Δηλώνουμε πως δεν είναι σκοπός των εργαζομένων να ακυρώσουν την εκλογική διαδικασία, αλλά επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος στην «επιλεκτική αντιμετώπιση» εργαζομένων που θα εργαστούν για τον ίδιο σκοπό και στο συνεχή εξευτελισμό και απαξίωση των Δημοτικών Υπαλλήλων.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι εκείνοι που κατά κύριο λόγο επωμίζονται το μεγάλο βάρος της εκλογικής διαδικασίας και απαιτούν τουλάχιστον ΙΣΗ ΑΜΟΙΒΗ-ΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ