Συνήγορος Βίκυς Σταμάτη: Εχει κάνει τρεις απόπειρες αυτοκτονίας και όχι για το θεαθήναι - iefimerida.gr

Συνήγορος Βίκυς Σταμάτη: Εχει κάνει τρεις απόπειρες αυτοκτονίας και όχι για το θεαθήναι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέρριψε ο εισαγγελέας, με πρότασή του προς το πενταμελές Εφετείο αναστολών, το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη για αποφυλάκιση, υποστηρίζοντας ότι δεν συντρέχουν οι απαραίτητοι λόγοι για να γίνει δεκτό.

Η Βίκυ Σταμάτη που έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δεν ήταν παρούσα στο δικαστήριο, καθώς όπως υποστήριξαν οι συνήγοροί της η κατάσταση της υγείας της δεν της το επιτρέπει.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκαν συγγενικά πρόσωπα της Βίκυς Σταμάτη και γιατροί οι οποίοι υποστήριξαν ότι μόνο η επανασύνδεσή της με το παιδί της θα μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση της, ενώ σύμφωνα με το συνήγορό της έχει κάνει τρεις απόπειρες αυτοκτονίας, όχι για το θεαθήναι. «Δεν υπήρχαν γυναίκες πολιτικών που κατέβηκαν από το αεροπλάνο και διοικούσαν την Ελλάδα; Δικάζεται ως Βίκυ Σταμάτη ή επειδή ήταν γυναίκα του Ακη Τσοχατζόπουλου;», αναρωτήθηκε ο συνήγορός της.

Οι δικαστές του πενταμελούς Εφετείου αναμένεται να εκδώσουν σε λίγη ώρα την απόφασή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ