Οι υψηλές γνωριμίες του διαχειριστή του Λούνα Παρκ στο Ελληνικό: Οι φίλοι δήμαρχοι που άνοιγαν τις πόρτες - iefimerida.gr

Οι υψηλές γνωριμίες του διαχειριστή του Λούνα Παρκ στο Ελληνικό: Οι φίλοι δήμαρχοι που άνοιγαν τις πόρτες

Οι υψηλές γνωριμίες του διαχειριστή του Λούνα Παρκ στο Ελληνικό: Οι φίλοι δήμαρχ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεά δεδομένα έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για να συμπληρώσουν το παζλ με το τραγικό δυστύχημα σε Λούνα Παρκ του Ελληνικού όπου έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγόρι.Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ ο Ελληνας διαχειριστής της εταιρείας που εκμεταλλευόταν το εν λόγω Λούνα Παρκ, διατηρούσε καλές σχέσεις με δημάρχους πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο ευνοϊκές συμφωνίες για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ, ο φερόμενος ως εγκέφαλος της επιχείρησης, στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με πολλούς δημάρχους.

Μόνο απί των ημερών Κορτζίδη στο δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης, είχε καταφέρει με απευθείας συμφωνία να εγκαταστήσει 3 φορές Λούνα Παρκ.

Με βάση το πληρεξούσιο, ο 47χρονος πήρε εξ ολοκλήρου την εταιρεία στα χέρια του το 2011 από Βούλγαρο, ο οποίος και καταζητείται, ενώ είχε αρχικό κεφάλαιο 4.500 ευρώ.

Από τη σελίδα του 47χρονο στο facebook έχουν ήδη διαγραφεί πολλές σχετικές δημοσιεύσεις, ενώ, μέχρι πρότινος ήταν γεμάτη από προαναγγελίες για τη λειτουργία τσίρκων και λούνα παρκ και άλλες.

Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, φαινόταν ένας φουσκωτός κύλινδρος, ίδιος με αυτόν στον οποίο μπήκαν για να παίξουν ο αδικοχαμένος 13χρονος με την 9χρονη αδερφή του, ο οποίος και πάλι δεν είχε κανένα προστατευτικό δίχτυ ασφαλείας.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ