Νέες αποκαλύψεις για το λούνα παρκ του θανάτου -Παραλίγο να σκοτωθεί και ένας 16χρονος στο τραμπολίνο - iefimerida.gr

Νέες αποκαλύψεις για το λούνα παρκ του θανάτου -Παραλίγο να σκοτωθεί και ένας 16χρονος στο τραμπολίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τους τραυματισμούς και άλλων πελατών του λούνα παρκ του θανάτου, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο 13χρονος Βασίλης την περασμένην Κυριακή.

Οπως έγινε γνωστό σήμερα, σε ένα από τα παιχνίδια του λούνα παρκ που περιόδευε ανά την Ελλάδα, όταν αυτό βρισκόταν στην άκρη της πλαζ «Τσαμάκια» της Μυτιλήνης, είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα ένας 16χρονος. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε το συμβάν, στην πραγματικότητα δεν ξεκαθαρίστηκαν ποτέ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατάθεση που έδωσε ο αδελφός του νεαρού τραυματία, ο οποίος και τον βρήκε τραυματισμένο, εικαζόταν πως ο 16χρονος τραυματίστηκε όσο έπαιζε στο τραμπολίνο του λούνα παρκ, ενδεχομένως λόγω του ότι έσβησαν τα φώτα στον χώρο.

Οι Αρχές συνέλαβαν τότε τον αλλοδαπό υπεύθυνο λειτουργίας του λούνα παρκ, ο οποίος και αφέθηκε ελεύθερος το ίδιο βράδυ με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, αλλά όχι τον ιδιοκτήτη του.

Πάντως, αυτός ο τραυματισμός πελάτη του συγκεκριμένου λούνα παρκ δεν ήταν και ο μόνος. Μερικές ημέρες νωρίτερα, τον Δεκαπενταύγουστο του 2010 στη Χίο η ρόδα με τις κούνιες που κρέμονταν από αυτή, παρουσίασε πρόβλημα με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονταν επάνω της εκείνη την ώρα να κάνουν... ελεύθερη πτώση και να βρεθούν στο έδαφος. Τρια παιδιά τραυματίστηκαν και οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ συνελήφθησαν και εναντίον του ιδιοκτήτη ασκήθηκε δίωξη για σωματικές βλάβες από αμέλεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη ελληνικό Μυτιλήνη Λούνα παρκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ