«Εμφράγματα» στο κέντρο του Λονδίνου -Μαθήματα γυμναστικής από την Τουλίσα Κοντόσταβλος σε πάρκο [βίντεο] - iefimerida.gr

«Εμφράγματα» στο κέντρο του Λονδίνου -Μαθήματα γυμναστικής από την Τουλίσα Κοντόσταβλος σε πάρκο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ελληνικής καταγωγής τηλεπερσόνα Τουλίσα Κοντόσταβλος, η οποία αυτή την περίοδο είναι απασχολημένη με τις δικαστικές της περιπέτειες, θέλησε να χαλαρώσει κάνοντας γυμναστική σε πάρκο του Λονδίνου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει άφωνους τους περαστικούς, αλλά και τους φίλους της στο Instagram, όπου ανέβασε και το σχετικό βίντεο. Γιατί φυσικά βιντεοσκόπησε την προπόνησή της, για να τους τρελάνει όλους.

Τα μπλεξίματα της Κοντόσταβλος με το νόμο ξεκίνησαν ένα χρόνο πριν, όταν, όπως κατεγράφη και σε κρυφή κάμερα, λειτούργησε ως διαμεσολαβητής για να προμηθευτεί ποσότητα κοκαΐνης ένας άνδρας που την πλησίασε, χωρίς να της αποκαλύψει την ταυτότητά του. Η τηλεπερσόνα συνελήφθη, αλλά λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη. Το επόμενο ραντεβού της με το... νόμο είναι στις 25 Ιουνίου, όταν θα διεξαχθεί η σχετική δίκη.

Δείτε το βίντεο από τη γυμναστική της σε τοπικό, εξωτερικό, γήπεδο μπάσκετ του Λονδίνου πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ