Σοκ στην Ινδία: Ανδρας αυτοπυρπολήθηκε όταν πήγε να κάψει πολιτικό -Ολα έγιναν σε ζωντανή μετάδοση [εικόνα] - iefimerida.gr

Σοκ στην Ινδία: Ανδρας αυτοπυρπολήθηκε όταν πήγε να κάψει πολιτικό -Ολα έγιναν σε ζωντανή μετάδοση [εικόνα]

Σοκ στην Ινδία: Ανδρας αυτοπυρπολήθηκε όταν πήγε να κάψει πολιτικό -Ολα έγιναν σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία κατά τη διάρκεια πολιτικής εκπομπής για τις εκλογές που μεταδιδόταν από τη δημόσια τηλεόραση. Ενας θεατής, ο οποίος βρισκόταν σημείο όπου γινόντουσαν τα γυρίσματα στούντιο έβαλε φωτιά στα ρούχα του και επιχείρησε να κάψει ζωντανό ένα στέλεχος του κόμματος Μπαχουτζάν Σαμάτζ. Οπως μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία θύμα και δράστης νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.Τη δημόσια συζήτηση, σε ένα πάρκο του Σουλτανπούρ, στη βορειοδυτική Ινδία, οργάνωσε η δημόσια τηλεόραση στο πλαίσιο της κάλυψης των βουλευτικών εκλογών που είναι σε εξέλιξη στη μεγαλύτερη δημοκρατία του κόσμου.

Κάποια στιγμή ο Ντουργκές Κουμάρ Σινγκ εμφανίστηκε μέσα από το πλήθος, περιέλουσε τα ρούχα του με βενζίνη και, αφού έβαλε φωτιά στον εαυτό του, γαντζώθηκε πάνω στον Καμρουζάμα Φαούτζι, τον τοπικό ηγέτη του Μπαχουτζάν Σαμάτζ, ενός κόμματος που εκπροσωπεί τις αποκλεισμένες κάστες και μειονότητες της Ινδίας.

Ο Σινγκ υπέστη εγκαύματα στο 95% του σώματός του ενώ ο Φαούτζι στο 75%, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές. Οι λόγοι που ώθησαν τον Σινγκ σε αυτήν την ενέργεια παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Σοκ στην Ινδία: Ανδρας αυτοπυρπολήθηκε όταν πήγε να κάψει πολιτικό -Ολα έγιναν σε ζωντανή μετάδοση [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Οι βουλευτικές εκλογές, που στην Ινδία διαρκούν πολλές εβδομάδες, θα ολοκληρωθούν στις 16 Μαΐου. Το αντιπολιτευόμενο ινδουιστικό εθνικιστικό κόμμα Μπαρατίγια Τζανάτα (BJP) φέρεται ως φαβορί των εκλογών αυτών καθώς το κυβερνών Κόμμα του Κογκρέσου της Σόνια Γκάντι εμφανίζεται αποδυναμωμένο μετά από μια δεκαετία στην εξουσία και από διάφορες υποθέσεις διαφθοράς που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ