Ολα όσα πρέπει να κάνει ο επισκέπτης του Σαββατοκύριακου στη Θεσσαλονίκη -Πού πρέπει να πάει για φαγητό, ποτό, διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης [εικόνες]

Η νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις και ανεπανάληπτες εμπειρίες. Στην πόλη, όμως, που δεν... κοιμάται ποτέ και που η ψυχαγωγία και το κέφι δεν έχουν τελειωμό, υπάρχουν κάποια... μυστικά. Κάποια βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι «επισκέπτες του Σαββατοκύριακου» για να τους μείνει πραγματικά, η εμπειρία αυτή αξέχαστη.

Σύμφωνα με το Popaganda.gr, το πρώτο που πρέπει να κάνει ό επισκέπτης του Σαββατοκύριακου όταν φθάνει στη Θεσσαλονίκη, είναι να δοκιμάσει τη μπουγάτσα με κρέμα από το Χρυσό ή τον τύπο απέναντι από την είσοδο του λιμανιού, κουλούρι από τους πλανόδιους πωλητές, να τσεκάρει τη γωνία Αγίας Σοφίας και Τσιμισκή 5μμ με 8μμ και Καρόλου Ντηλ με Τσιμισκή, τις ίδιες ώρες, για ολόφρεσκο κρατσανιστό κουλούρι «της ώρας»-, τσουρέκι από τον Τερκενλή και σοκολατένιες δημιουργίες από τη Sugarela.

Δείτε τα ύπολοιπα έξι βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο επισκέπτης του Σαββατοκύριακου, τα μέρη που πρέπει να επισκεφθεί, πού να πάει να διασκεδάσει, πού να πάει για φαγητό και άλλα πολλά στο Popaganda.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαγητό Θεσσαλονίκη ποτό νυχτερινή ζωή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ