Κάτι συμβαίνει στην πλατεία Προσκόπων -Μια βόλτα στα καφέ και εστιατόρια του νέου must πόστου της Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Κάτι συμβαίνει στην πλατεία Προσκόπων -Μια βόλτα στα καφέ και εστιατόρια του νέου must πόστου της Αθήνας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ζωή άρχισε να αποκτά το τελευταίο διάστημα η πλατεία Προσκόπων, στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί μέχρι πρότινος η περιοχή να χρησιμοποιούνταν ως ο κύριος χώρος της βόλτας των σκύλων των ενοίκων της περιοχής, όμως το τελευταίο διάστημα, εξελίσεται σε ένα από τα πιο must σημεία ολόκληρης της πρωτεύουσας.

Το τελευταίο διάστημα, ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα καφέ ξεπηδούν νέα μαγαζιά, καφέ και εστιατόρια που μαζεύουν νέους πελάτες από τη γύρω περιοχή και άλλους... περίεργους που έρχονται να αποκαλύψουν τι εστί πλατεία Προσκόπων. Βέβαια, όπως σημειώνει το popaganda.gr, το καλύτερο καφέ της περιοχής, παραμένει το «Τρίγωνο», το οποίο πήρε το όνομά του λόγω του τριγωνικού σχήματός του-βρίσκεται ακριβώς στη γωνία Αρχελάου-Αμύντα και είναι ευλογημένο να έχει κόσμο όλες τις μέρες και τις ώρες.

Ξεκινά από νωρίς σερβίροντας καφέ-υπάρχουν βέβαια και κάτι παππούδες παλιοί Παγκρατιώτες που πίνουν τσίπουρο από τις 11 το πρωί και σου δίνουν την αίσθηση ότι ζεις ευτυχισμένος σε επαρχία. Με το που θα πρωτομπείς, δεν θα σου κάνει αίσθηση. Δεν έχει καμιά ιδιαίτερη διακόσμηση, δεν μυρίζει ανακαίνιση. Έχει όμως μικρά μαρμάρινα τραπεζάκια, κάθε μέρα φρέσκα λουλούδια στα βαζάκια, φτηνά ποτά, ωραίες ποικιλίες και καταπληκτικές σαλάτες και προτού καλά καλά το καταλάβεις, (ξε)μένεις εκεί μέχρι το βράδυ και φέρνεις και τους φίλους σου. Σε κερδίζει σαν γλυκιά δαγκωματιά και πλέον, αν βρεις να κάτσεις, πετάγεσαι και στο προποτζίδικο της πλατείας να παίξεις κι ένα Λόττο.

Δείτε ποια άλλα μαγαζιά βρίσκονται στην πλατεία Προσκόπων και απολαύστε φωτογραφίες από την περιοχή στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ