Τι θα κάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης αν το Ποτάμι βγει τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές - iefimerida.gr

Τι θα κάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης αν το Ποτάμι βγει τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είμαστε τρίτοι και είμαστε καθαροί διψήφιοι» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, αναφερόμενος στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, ενώ έβαλε και τον... πήχη υψηλά σχετικά με τις εκλογικές επιδιώξεις του και περιέγραψε το πολιτικό τοπίο για μετά τις ευρωεκλογές.

Μιλώντας στο πρωινό του Μega ο Σταύρο Θεοδωράκης είπε:

«Με 3% πας σπίτι σου, με 5% πας σπίτι σου», χωρίς να κρύβει τις μεγάλες φιλοδοξίες του νέου κόμματος:
«Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε δεκανίκι του παλιού συστήματος, εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε». Και πρόσθεσε:
«Αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να κάνουμε μια κυβέρνηση του 51%. Η χώρα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με 25% Δεξιά ή 25% Αριστερά»...

«Παίρνουμε από όλους»...

Δίνοντας ένα στίγμα των μετεκλογικών σχεδιασμών του, ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε ότι μετά τις ευρωεκλογές («αν δεν εξαφανιστούμε και ο κόσμος πει «μείνετε εδώ, είστε τρίτη δύναμη», όπως δείχνουν τώρα όλες οι δημοσκοπήσεις») θα παρουσιάσει ένα εθνικό σχέδιο δράσης, θα καλέσει τα άλλα κόμματα να πάρουν θέση επ' αυτού, «και ανάλογα με τη συμπεριφορά τους και τα προγράμματά τους θα δούμε ποιους συμμάχους έχουμε για την επόμενη μέρα».
Εσπευσε, δε, να απορρίψει τις αιτιάσεις ότι το Ποτάμι δημιουργήθηκε για να κόψει ποσοστά κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ολες οι δημοσκοπήσεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στ. Θεοδωράκης «δείχνουν ότι το Ποτάμι είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα, που παίρνει και από τη Νέα Δημοκρατία, παίρνει και από τον ΣΥΡΙΖΑ»...

Eνα χειροποίητο κόμμα

Κατά τα λοιπά, ο Στ. Θεοδωράκης διευκρίνισε ότι τα... 85 ευρώ δεν δόθηκαν για ένα, αλλά για 7 ζευγάρια γαλότσες, ενώ τόνισε ότι το Ποτάμι θα είναι ένα «χειροποίητο κόμμα - θα κρατήσουμε ένα γραφείο σε όλη την Ελλάδα και όλα τα υπόλοιπα μέσα από το Ιντερνετ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ