Η Κέιτ Μίντλετον ντύθηκε... μπανάνα για να πάει στο Σίδνεϊ -Το 1.100 ευρώ φόρεμα που σχολιάστηκε [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον ντύθηκε... μπανάνα για να πάει στο Σίδνεϊ -Το 1.100 ευρώ φόρεμα που σχολιάστηκε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To φωτεινό κίτρινο φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον τράβηξε τα βλέμματα όλων μόλις άνοιξε η πόρτα του αεροπλάνου που μετέφερε το πριγκιπικό ζεύγος, από το Γουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας στο Σίδνεϊ.

Οπως σημειώνει η Daily Mail, η δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε για την άφιξή της στο Σίδνεϊ αυτό το φανταχτερό φόρεμα της Roksanda Ilincic θέλοντας να τιμήσει τόσο τον ήλιο για τον οποίο φημίζεται η Αυστραλία, όσο και τη σημαία της χώρας. Ωστόσο, δεν άρεσε σε όλους αυτή η επιλογή... Πρώτος από όλους που το σχολίασε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. «Μου είπε ότι μοιάζω με μπανάνα», αποκάλυψε η Κέιτ Μίντλετον σε έναν από τους Αυστραλούς που τους υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο.

Το συγκεκριμένο φόρεμα αποτελεί κομμάτι της συλλογής της Σέρβας σχεδιάστριας Roksanda Ilincic Ανοιξη-Καλοκαίρι 2014, την οποία σχεδίασε εμπνεόμενη από έργα ζωγραφικής καλλιτεχνών της Βραζιλίας, όπως ο Hélio Oiticica.

Θεωρείται, όμως, ότι το κίτρινο φόρεμα σχεδιάστηκε ειδικά για την επίσκεψη της δούκισσας του Κέιμπριτζ στην Αυστραλία, καθώς δεν υπάρχει ακριβώς ίδιο κομμάτι στον ιστότοπο της σχεδιάστριας. Πάντως, για τις ενδιαφερόμενες, ένα παρόμοιο φόρεμα κοστίζει 943, 30 λίρες (1.140 ευρώ).....

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ