Τα δύσκολα παιδικά χρόνια Ελληνα τραγουδιστή: Καθάριζα σκάλες με τη μητέρα μου -Δεν είναι ντροπή - iefimerida.gr

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια Ελληνα τραγουδιστή: Καθάριζα σκάλες με τη μητέρα μου -Δεν είναι ντροπή

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια Ελληνα τραγουδιστή: Καθάριζα σκάλες με τη μητέρα μου -
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ως μικρό παιδί και τις συνθήκες φτώχειας μέσα στις οποίες μεγάλωσε μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς.Ο βορειοελλαδίτης τραγουδιστής μίλησε στην Reallife για τα φτωχικά του χρόνια, αλλά και την περηφάνια των γονιών του, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε «ταπεινότητα».

«Δεν ήθελαν να δώσουν δικαίωμα στον κόσμο ότι πεινούσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς.

«Δεν είναι ντροπή. Πήγαινα και τη βοηθούσα. Και καθαρίζαμε σκάλες παρεούλα. Δε μου το ζήτησε εκείνη. Εγώ ένιωθα την ανάγκη να τη βοηθάω. Να μην τυρανιέται... Τη θυμάμαι γονατισμένη, με τα πρησμένα γόνατα, να πλένει τα μάρμαρα, να με κοιτάει με την άκρη του ματιού της και να μη το δέχεται ότι ήμουν και εγώ στο πλάι της γονατισμένος και έδινα ένα χέρι στη δουλειά. Έτσι είναι οι μάνες... περήφανες για τα παιδιά τους... Στεναχωρήθηκα τώρα με αυτά που θυμήθηκα» τονίζει συγκινημένος ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ