Εβλεπε τα εμφυτεύματα στήθους να μετακινούνται -Εφτασαν μέχρι την πλάτη και το στομάχι της [εικόνες] - iefimerida.gr

Εβλεπε τα εμφυτεύματα στήθους να μετακινούνται -Εφτασαν μέχρι την πλάτη και το στομάχι της [εικόνες]

Εβλεπε τα εμφυτεύματα στήθους να μετακινούνται -Εφτασαν μέχρι την πλάτη και το σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου κάνει μία απίστευτη είδηση με πρωταγωνίστρια μία 39χρονη Κινέζα, η οποία πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στήθους, από το... στομάχι και την πλάτη της.

Ηταν 2002 όταν η Tian Hui αποκάλυψε πως ο άνδρας της είχε εξωσυζυγική σχέση με μία μικρότερή του. Τότε, σύμφωνα με την Daily Mail, λόγω έλλειψης αυτοεκτίμησης αποφάσισε να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση στήθους, προκειμένου, όπως αναφέρει η ίδια, να γίνει πιο ελκυστική. Ωστόσο, σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι 12 χρόνια μετά θα ζούσε έναν νέο εφιάλτη.

Η Tian ένιωσε κάποια στιγμή, ότι τα εμφυτεύματα που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο στήθος της άρχισαν να μετακινούνται. Κάθε πρωί που ξυπνούσε τα έβλεπε να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από το στήθος. Ωστόσο, η ίδια μετά από επίπονη διαδικασία προσπαθούσε να τα επαναφέρει στη θέση τους, μέχρι που μία μέρα ξύπνησε και ήταν το ένα στην πλάτη της και το άλλο στο στομάχι της. Ηταν τότε όταν αποφάσισε να επισκεφθεί τον γιατρό της και να περάσει για άλλη μία φορά την πόρτα του χειρουργείου.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ξύπνησα μία μέρα και συνειδητοποίησα ότι τα εμφυτεύματα είχαν μετακινηθεί. Αποφάσισα να το κρύψω, προσπαθώντας μόνη μου να τα επαναφέρω στη θέση τους» αναφέρει η Tian Hui. Κανείς, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από αυτή την περίεργη υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ