Η Πατουλίδου υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον Τζιτζικώστα - iefimerida.gr

Η Πατουλίδου υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον Τζιτζικώστα

Η Πατουλίδου υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον Τζιτζικώστα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χρυσή ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου αξιώνει την ψήφο των κατοίκων της συμπρωτεύουσας καθώς θα είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Α. Τζιτζικώστας εξήγησε ότι οι λόγοι που επέλεξε την βετεράνο αθλήτρια ήταν το εθελοντικό της έργο και η κοινωνική της προσφορά: «απέδειξε πως με επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά κανένας στόχος δεν είναι ακατόρθωτος», τόνισε.

Η κ. Πατουλίδου, ανέφερε με τη σειρά της ότι δέχθηκε την πρόταση του κ. Τζιτζικώστα, επειδή ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας «επέδειξε αντιστασιακή ευγένεια», μη αποδεχόμενος την πρόταση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αντί για περιφερειάρχης.

Σημειώνεται, ότι η Ολυμπιονίκης,ήταν υποψήφια νομάρχης στη Θεσσαλονίκη το 2006, ηττήθηκε όμως στις εκλογές από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Μετά την αποτυχία της στις εκλογές, παραιτήθηκε και από το Νομαρχιακό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ