Βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή γύρω από την Τράπεζα της Ελλάδας -Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή γύρω από την Τράπεζα της Ελλάδας -Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζουν οι δρόμοι γύρω από την Τράπεζα της Ελλάδας, όπου λίγα λεπτά πριν τις έξι σήμερα το πρωί, σημειώθηκε η έκρηξη του παγιδευμένου, με 75 κιλά εκρηκτικά, αυτοκινήτου.

Καθώς η περιοχή είναι πυκνοδομημένη και οι δρόμοι στενοί, το ωστικό κύμα από την έκρηξη εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να έχουν σπάσει όλα τα τζάμια κτιρίων σε αρκετά μεγάλη ακτίνα γύρω από την Τράπεζα της Ελλάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι μάρτυρες ανέφεραν ότι έσπασαν ακόμη και τα τζάμια κτιρίων που βρίσκονται στην οδό Βουλής εκεί που συναντά την οδό Κολοκοτρώνη στην Παλιά Βουλή.

Εντωμεταξύ το κέντρο της Αθήνας παραμένει κλειστό: οι Πανεπιστημίου, Σταδίου και Αμερικής είναι αποκλεισμένες από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς ολόκληρη η περιοχή ερευνάται από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ