Ο Ερντογάν σταματάει τις δημόσιες εμφανίσεις για να ξεκουράσει τη φωνή του - iefimerida.gr

Ο Ερντογάν σταματάει τις δημόσιες εμφανίσεις για να ξεκουράσει τη φωνή του

Ο Ερντογάν σταματάει τις δημόσιες εμφανίσεις για να ξεκουράσει τη φωνή του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κούραση ή αποφυγή δημόσιων εμφανίσεων, λόγω της δυσχερής θέσης στην οποία έχει περιέλθει; Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά από δύο εβδομάδες συνεχών δημόσιων εμφανίσεων, ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε προεκλογικές συγκεντρώσεις ενόψει των δημοτικών εκλογών της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Ερντογάν αποφάσισε να αποσυρθεί απο την εκστρατεία των δημοτικών εκλογών για να ξεκουράσει τη ..φωνή του!

Πάντως, σήμερα, ο τουρκικός Τύπος αναφέρει πως ο εισαγγελέας της Άγκυρας άρχισε έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες δημοσιοποιήθηκαν χθες στο Ίντερνετ τα πρακτικά μιας συνεδρίασης, κατά την οποία Τούρκοι αξιωματούχοι έκαναν λόγο για μια στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

Η «διαρροή» αυτή, τρεις ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής, έκανε την τουρκική κυβέρνηση να διατάξει τον αποκλεισμό του ιστότοπου YouTube.

Το υπουργείο δεν διέψευσε ότι πραγματοποιήθηκε αυτή η συνεδρίαση, αλλά υποστήριξε πως ένα μέρος των πρακτικών «χειραγωγήθηκε».

Η διαρροή προκάλεσε την οργή του πρωθυπουργού Ερντογάν, ο οποίος κατήγγειλε μια «άτιμη, δειλή, ανήθικη πράξη» και υποσχέθηκε πως θα καταδιώξει τους δράστες της «μέχρι τις σπηλιές τους».

Η απαγόρευση του YouTube, έπειτα από εκείνη που είχε στόχο το Twitter την περασμένη εβδομάδα, προκάλεσε πολλές επικρίσεις, κυρίως στις Βρυξέλλες και την Ουάσινγκτον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ