Γέμισε η Αθήνα παράνομους οίκους ανοχής -Λειτουργούν ακόμα και σε πολυκατοικίες - iefimerida.gr

Γέμισε η Αθήνα παράνομους οίκους ανοχής -Λειτουργούν ακόμα και σε πολυκατοικίες

Γέμισε η Αθήνα παράνομους οίκους ανοχής -Λειτουργούν ακόμα και σε πολυκατοικίες!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρουν τα στοιχεία του δήμου Αθηναίων για τους παράνομους οίκους ανοχής, τα οποία διαβίβασε στη Βουλή με αφορμή την κατάθεση σχετικής ερώτησης που είχαν καταθέσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου, Νίκος Βούτσης και Δημήτρης Τσουκαλάς.

Ο δήμος Αθηναίων καταγγέλλει ότι το πρόβλημα έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις, ώστε οίκοι ανοχής να έχουν εγκατασταθεί ακόμα και σε πολυκατοικίες, χωρίς ασφαλώς τη συγκατάθεση των συνιδιοκτητών και ενοίκων αυτών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή, κατά το 2013, υπάλληλοι του δήμου πραγματοποίησαν 20 σφραγίσεις και 167 επανασφραγίσεις οίκων ανοχής. Από τις 20 σφραγίσεις που έγιναν το 2013, οι επτά αφορούν οίκους της 6ης Δημοτικής Κοινότητας, ενώ και ένα μεγάλο ποσοστό των επανασφραγίσεων έγινε στην ίδια περιοχή.

Χαρακτηριστική του προβλήματος είναι η επισήμανση του δήμου Αθηναίων ότι σε όλους σχεδόν τους σφραγισμένους οίκους ανοχής, έχει σημειωθεί παραβίαση σφραγίδων και φυσικά, αντίστοιχες επανασφραγίσεις και ακόμη ότι υπάρχουν οίκοι ανοχής, οι οποίοι έχουν σφραγιστεί συνολικά πάνω από δέκα φορές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ