Ο ισοβίτης έπεσε για ύπνο και πέθανε -Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας στις φυλακές Νιγρίτας - iefimerida.gr

Ο ισοβίτης έπεσε για ύπνο και πέθανε -Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας στις φυλακές Νιγρίτας

Ο ισοβίτης έπεσε για ύπνο και πέθανε -Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας στις φυλακ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών χθες το βράδυ, στις 11:40, όταν οι φύλακες του σωφρονιστικού καταστήματος είδαν από τις κάμερες ασφαλείας, τον κρατούμενο που είχε δολοφονήσει τον υπαρχιφύλακα στις φυλακές Μαλανδρίνου, να βρίσκεται για ώρα στο κρεβάτι του και να μην κουνιέται.

Αμέσως έσπευσαν στο κελί, όπου βρισκόταν ο Ιλία Καρέλι και διαπίστωσαν πως ήταν νεκρός. Το μυστήριο είναι πως οι κάμερες ασφαλείας δεν είχαν καταγράψει κάτι περίεργο όση ώρα ο κρατούμενος ήταν στο κελί. Μάλιστα ήταν μόνος του, αφού μετά τη δολοφονία είχε μεταφερθεί στην απομόνωση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα, ο Ιλία Καρέλι φέρεται να ξάπλωσε στις 6:32 το απόγευμα και μέχρι το βράδυ, οπότε και οι φρουροί αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά: δεν είχε κουνηθεί από το κρεβάτι. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες έως τώρα πληροφορίες, ο κρατούμενος έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την αναπνοή του, ωστόσο δεν είχε παραπονεθεί.

Για την ώρα έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς ο φυλακισμένος δεν είχε έρθει σε επαφή με κάποιο άτομο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ