Νεκρός στο κελί του ο Αλβανός ισοβίτης που δολοφόνησε τον υπαρχιφύλακα στις φυλακές Μαλανδρίνου - iefimerida.gr

Νεκρός στο κελί του ο Αλβανός ισοβίτης που δολοφόνησε τον υπαρχιφύλακα στις φυλακές Μαλανδρίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρό στο κελί του εντόπισαν τον Αλβανό ισοβίτη που μαχαίρωσε τον σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Μαλανδρίνου. Ο ισοβίτης μετά τη δολοφονία στο Μαλανδρίνο είχε μεταφερθεί στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών και βρισκόταν στην απομόνωση. Στο κελί υπήρχε κάμερα ασφαλείας που κατέγραφε τις κινήσεις του κρατούμενου.

Από τα εως τώρα στοιχεία ο ισοβίτης έπεσε ξάπλωσε στις 6:32 το απόγευμα και δεν σηκώθηκε καθόλου από το κρεβάτι. Ωστόσο στις 11:40 το βράδυ οι φύλακες είδαν πως το σώμα του είναι εντελώς ακίνητο και πήγαν στο κελί για να δουν τι συμβαίνει. Τότε διαπίστωσαν πως ο κρατούμενος είναι νεκρός. Στο σωφρονιστικό κατάστημα έχει σπεύσει κλιμάκιο της αστυνομίας και ιατροδικαστής προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια θανάτου του Αλβανού ισοβίτη.

Υπενθυμίζεται πως ο κρατούμενος αιφνιδίασε τον άτυχο 50χρονο, αφού την ώρα της καταμέτρησης ο ισοβίτης έδωσε στον σωφρονιστικό ένα σημείωμα που έγραφε: «Είμαι από το 1997 στη φυλακή και δεν μου δίνετε άδεια, θα πάρω τη ζωή ενός από εσάς». Ετσι του απέσπασε την προσοχή και του επιτέθηκε με το αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από ένα μήνα είχε απορριφθεί το αίτημα του για άδεια, ενώ το συμβούλιο είχε απορρίψει επόμενο αίτημα για αποφυλάκιση.

Ο Καρέλι είχε αποφυλακιστεί το 2006, όμως, ένα χρόνο αργότερα συνελήφθη ξανά και είχε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ έχει σε βάρος του και πειθαρχικά παραπτώματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία Αλβανός κελί ισοβίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ