Λυμπερόπουλος: Μιλήσαμε με τον Χατζηδάκη και θα αποσύρει την διάταξη για τα ταξί - iefimerida.gr

Λυμπερόπουλος: Μιλήσαμε με τον Χατζηδάκη και θα αποσύρει την διάταξη για τα ταξί

Λυμπερόπουλος: Μιλήσαμε με τον Χατζηδάκη και θα αποσύρει την διάταξη για τα ταξί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος υποστήριξε πως σε συνομιλία που είχε με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, πήρε τη διαβεβαίωση πως θα αποσυρθεί η διάταξη που ενοχλούσε τους ταξιτζήδες και που με πονηρό τρόπο μετέφερε έργο προς τα ενοικιαζομενα ΙΧ.

«Δεν υπάρχει θέμα ούτε κινητοποιήσεων ούτε τίποτα, εκτός αν τελευταία στιγμή, τελικά δεν το αποσύρει, έχω την εξουσιοδότηση από τον κλάδο να βγει όλη η Ελλάδα στον δρόμο».

Στην συνάντηση που είχαν, σήμερα το πρωί, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη, οι πρόεδροι του ΣΕΤΕ Α. Ανδρεάδης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ) Θύμιος Λυμπερόπουλος, αποσαφηνίστηκε πως οι αλλαγές οι οποίες προωθούνται με το νομοσχέδιο είναι δύο και αφορούν την κατάργηση του ελάχιστου ορίου κυβισμού των αυτοκινήτων και τη μείωση της ελάχιστης διάρκειας μίσθωσης επιβατηγών ιδιωτικής χρήσης.

Αντιδράσεις και δυσαρέσκεια στο ΠΑΣΟΚ

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου με τελικό αποδέκτη τον Υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, για τις επιδιωκόμενες αλλαγές στα ταξί μετά τη συνάντηση του τελευταίου με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών, Θύμιο Λυμπερόπουλο. Σε ανάρτηση του στο twitter έγραψε «Μεταρρυθμίσεις με τον Θύμιο να συμφωνεί...δεν υπάρχουν, τελικά από "μεταρρυθμιστές Υπουργούς" πάμε καλά...από μεταρρυθμίσεις όμως;;;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ